大家信唔信有"瞳術"(日本) 或者降頭眼 (南洋)?

45 回覆
5 Like 94 Dislike
其實20年升個職好合理
所謂的飛頭降,就是降頭師利用符咒、自身下降,讓自己的頭顱能離身飛行,達到提升自己功力的降頭術。降頭師剛開始練飛頭降的時候,必須先找好一座隱密的地方,確定不會突遭騷擾,才會在半夜十二點整,開始下飛頭降。飛頭降總共分七個階段,每個階段都必須持續七七四十九天,才算功德圓滿。

其實飛頭降 個 step 同個 spec 已經好多 bug, 又傷身
所以改良一下,不如搞隻"飛人降"
係我以前睇殭屍先生有感而發....
有 d 傻人,意志力脆弱嘅人作為媒體
平日加以詛咒,施降,念力,封存...
再等時機.....
例子
2017 年 (A) 施降----> 媒體(B)----> 2019 年2月27日接近 (C) 再引爆咒術
而其間施術者
可能要承受好多呃運(即係工場制毒吸毒嘅道理),唔好嘅際遇
咁你地會問平日谷谷埋埋
可能 A 施術者未搞人已經自己反噬
咁呢個世界有網絡同報紙
日日咁多死人事故
點解唔好好利用?!就地取材?!

念力轉移呃運去 B to C
等收成 !
比個忠告大家
2019年2月27日打後 4-5 年左右, 上限 2025 年1月1日
唔好行咁多寶福山,沙田萬佛寺,同宜家家私果頭
否則後果自負 ~ !
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20190214/59261023

屯門輕鐵攔腰撞巴士 4條輕鐵路線服務一度受阻

諗住認真討論
原來痴線佬
姐係你既能力係將自己既衰運過比人﹐咁你個種能力既高手咪必須身懷極強極多既衰運?
醫生 個病人走左黎呢到啊
又走犯
我信呀,因為我有紅眼
仲有將來元朗有條新行人橋...
就似一把刀,欄腰斬開成個區....
就放長雙眼睇果一家三口點比"飛人降"消滅....
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20190215/59261379

早上7時半左右,一輛九巴沿屯門公路往荃灣方向行駛,至青龍頭附近,一塊金屬物件突然飛向車頭,擊破擋風玻璃,車長胸部及手受傷,隨即停車報警求助。當時車上載有乘客,幸各人無恙,其後轉乘接應巴士離去。車長送仁濟醫院治理。警方正在場調查。
唔知點解每次我發動瞳術之後我隻眼都會流血
你練返飛頭術大返佢啦
飛人啦..飛頭又要食虫,又要斬自己個頭
又無比榴槤降破飛頭...
成個人飛個去,方便好多 !
冇勾玉啦人地,應該去到萬花筒個level,啱啱隊完老豆老母太大刺激所以上黎開post減壓
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20190222/59288621
元朗朗屏邨珠屏樓,清晨5時13分,一名男子由高處墮下,倒卧大廈對開地面,昏迷不醒,救護員接報到場,送博愛醫院搶救,惜終告不治。警方正展開調查。
我信啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞