[求教] bse hd 上environmental engine 有咩工可以揾

210 回覆
1 Like 25 Dislike
乜city有呢科咩?
Bse 只識用ASHARE 既fundamental Handbook黎査表size 風喉水喉,所以淨係識design skill, 反而chiller 個part 冇mech 佬咁專,mech 佬係比bse 識更多thermodynamics 同fluid ,所以佢地更明psychart ,iop table 點用
同能源同一個department, 今年做白老鼠
大學讀過相關嘅electives會唔會好啲 我見風火水電都各有一科elective讀,我知應該無咩用,但點都會畀到啲concepts掛
Mech仔路過表示唔覺
讀thermo fluid肯定多過讀mechanics
不過冇學design係真
最好讀風,因為其他火水電都會掂晒
有冇一打人上台咁多
其實design concept run 得多project 就會識
佢哋連台都唔駛上
Swire properties
, 睇黎ching 好熟咁
數一數,上年IVE BSE HD有40個人distinction。
今個學年又CUT晒SELF-FINANCE。

最後只有讀SPEED,THEI或RMIT吧。
咁撚多40
根本上唔應該咁多人distinction, 做爛市
不過都係狗,只係分名種同雜種姐
呢獲真係玩能源
上年得一個hku, gpa 大約3.9
前幾日報intern有請environmental
真嘅?詳細內容係點
返去讀IVE啦,出到嚟做嘢咪又係19樣
係唔係分stream? 如果今年做白老鼠都幾危 點解ching唔trans major? trans去BSE (宜家好似叫AE)
Trans 唔到ar Ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞