新加坡有咩好玩?

128 回覆
1 Like 34 Dislike
唔去night safari,你又要諗多一晚做咩好
唔好玩人啦叫人去Legoland
冇吉屎
night safari 先值得去

好有探險feel
你好早訂機票???
依家買超貴!
上JB玩 高卡車啦

Permas Go-Kart Club Sdn Bhd

https://goo.gl/maps/NZ8eCErQQ4A2
濱海灣花園
what is JB???
Johor Bahru
Bukit Brown
Geylang紅燈區
好多野玩 喺小巷屌完個閪行出大街食個明輝田雞粥 perfect池
垃圾國家,冇嘢好行
可以睇下National Gallery 重建得幾靚
聖淘沙一日玩universal studio一日可以玩其他野
中意行街就烏節路
中意行山就Botanic Garden/Southern Ridges
中意踩單車就東海岸公園
中意玩水就Pasir Ris嘅Wild Wild Wet
中意睇新加坡本土歷史就Fort Canning
想睇獨特建築可以去南洋理工大學(不過依家好似去人地大學例必畀人鬧)
仲有大路嘅牛車水 動物園 老巴剎 Garden By the Bay 小印度 Haji Lane 克拉碼頭
虎豹別墅都可以一戰

食嘅推介錦茂咖哩豬扒飯 牛車水了凡燒味河 歐南園炒粿條 328 Katong Laksa
炒蟹 天天海南雞都要試下嘅 雖然個人覺得冇乜特別

利申 覺得新加坡一啲都唔悶
佢依家唔知整乜唔開,要三月先開。
我都想睇下,以前細個晌香港去過,好多古怪嘢。
夜間動物園 好撚悶
坐果架車坐到差D訓著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞