豬閪伯格,屌你老母呀!

70 回覆
63 Like 3 Dislike
偵探起到我底未

點呀大偵探
咁 oldman lau 多得你唔少啦

自己柒就柒啦 係咪張張相有名你都要起底當係樓主

我又無起佢底,分分鐘樓主都係借刀,依個post 好成功

連登偵探真係戇鳩鳩
自己柒就柒啦 係咪張張相有名你都要起底當係樓主

連登偵探真係戇鳩鳩

點呢? set完facebook上水啦?

連登偵探真係戇鳩鳩

連登偵探真係戇鳩鳩

勁喎
最撚on9係你仲用fb個下好野
你話事啦細路仔
依家仲讀緊書咩 人哋講粗口你又要話畀老師知呀?

漁夫之寶係有錢佬 佢真係大把時間玩

其實玩人啲嘢係睇心情, 樓主求下我我就唔會出complaint email
記住迪迪尼係非常注重品牌嘅公司, 任何破壞形象嘅嘢佢都唔會容許

快啲寫complaint letter啦!
推上熱門
https://www.facebook.com/552066104983829/posts/964715097052259

到底樓上堆連登大偵探柒撚完未?

拉到離曬題托?

上網請注意保障自己私隱
每一張cap圖都要睇清楚有冇見到自己個人資料
如果唔係等俾人起底
除非你好似追捕兩米黑鬼咁諗住做公眾人物,做KOL
通街痴線佬😂
https://www.facebook.com/552066104983829/posts/964715097052259

到底樓上堆連登大偵探柒撚完未?

拉到離曬題托?

上網請注意保障自己私隱
每一張cap圖都要睇清楚有冇見到自己個人資料
如果唔係等俾人起底
除非你好似追捕兩米黑鬼咁諗住做公眾人物,做KOL

扮香港人?
通街痴線佬😂

Pish
Pish
仲用Facebook正傻鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞