豬閪伯格,屌你老母呀!

70 回覆
63 Like 3 Dislike

切乜撚換支文(殘體)呀?

會唔會因為你 hate speech 似足大陸人或你上開大陸網?
會唔會因為你 hate speech 似足大陸人或你上開大陸網?

「支那」,邊忽大陸人hate speech ?

是旦你啦,不過點解要玩連登玩到自爆

邊忽爆?

邊忽爆?

張圖係唔係你自己電話 cap 出黎?

邊忽爆?

張圖係唔係你自己電話 cap 出黎?

咁邊個字符爆到? 咁撚搞笑既你

邊忽爆?

快啲 facebook set privacy 啦,同唔好再自己推啦

邊忽爆?

快啲 facebook set privacy 啦,同唔好再自己推啦

乜撚野
邊忽爆?

乜撚野

你借刀定點

乜撚野

你借刀定點

由頭到尾都係你一條撚樣話人自爆,做乜撚野?

樓主,話咗你啦 仲係咁自推
Oldman Lau
借力?
借力?

似係借刀,無理由咁膠掛
睇個樣唔似咁撚蠢, 屌你原來蠢人係冇樣睇
夠竟係點起到佢底
借力?

似係借刀,無理由咁膠掛

我覺得係真, 讀浸會書院嗰啲人特別蠢
借力?

似係借刀,無理由咁膠掛

我覺得係真, 讀浸會書院嗰啲人特別蠢

時事台都見到你,不過如果佢係真心膠我真係幫到佢盡啦,叫咗佢set privacy
https://www.facebook.com/552066104983829/posts/964715097052259

到底樓上堆連登大偵探柒撚完未?

拉到離曬題托?

究竟facebook係ban你

a. 粗口(屌,撚),還是

b. 支那

可唔可以試一試
借力?

似係借刀,無理由咁膠掛

佢張圖13:58
依加19:58🤔
叻唔切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞