有無人知銀行reference check會唔會check屋企人?

18 回覆
0 Like 6 Dislike
學歷 工作證明 加自己借貸記錄都唔擔心

但有無人知佢會唔會查埋父母有無差人錢?
因為有一邊已經無聯絡 唔知佢以家點 仍唔知會唔會查到佢差人錢
In之前問過agent 佢無答實會唔會check
而hr又話係外判check 答我唔到住
有無巴絲知
Sorry 標題應該係background check
應該唔會啦 政府工可能要
應該唔會啦 政府工可能要

除非你阿爸係特首/出晒名既恐怖分子個D
如果唔係唔會理你
如果唔係唔會理你

Thanks bro
因為agent有問過親屬有無差人錢 所以有啲擔心
唔會呀 淨係check你架咋
如果唔係唔會理你

Thanks bro

個agent傻定低能?又唔係政府vetting
放心,銀行check個人唔會check全家
你的家人如何
你的職業也必如何
唔會呀 淨係check你架咋

唔該你呀絲打
如果唔係唔會理你

Thanks bro

個agent傻定低能?又唔係政府vetting
放心,銀行check個人唔會check全家

佢真係咁講 嚇撚死
銀行background check 印象中係睇tu
通常佢會比份野你簽 授權比銀行 check你既tu
Tu過低多數唔請
Tu過低多數唔請

如果係個人tu 咁我應該無咩問題
唔該哂
Tu過低多數唔請

唔該哂

你搵果個agent乜都唔識都做到agent
Tu過低多數唔請

唔該哂

你搵果個agent乜都唔識都做到agent

佢話佢自己之前都做銀行
驚你屋企有犯罪記錄?
你唔係政府工邊到黎咁多權力?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞