買唔買炭好 做人好辛苦

384 回覆
546 Like 150 Dislike
共勉之
買黎成班連登仔bbq聽你呻啦
由細到大 不如意的事大多了 不能忍了

買炭話咁易
諗下點樣過之後日子仲好
未來仲有好多難關要過
唔好咁快就放棄
連登有愛
努力同實際不相符 好擔心最後咩interview 都冇 就係咁先

我怕會拖累 將來同另一半嘅生活 因為搵唔夠錢

我明依個感覺 所以我唔敢比個名份條女
比人屌左好多次 我都係覺得佢跟我無幸福
無謂累左人一世
連登有愛

快撚啲啦屌你老母,死垃圾
上嚟叫春又唔夠膽做,死啦,快啲死💪

一日未到9月都仲有機會

巴打分享下讀咩科?或者aim邊間u?

Non jupas 個分掹車邊 唯有等offer
但我屋企人差銀行好多錢 要賣樓 佢地仲要我一畢業就出黎做野 幫手還錢 我試過話唔想幫 佢地話趕我出去 唔比我係到住

咁絕既屋企人
趁佢未賣得出
拿拿聲係屋入面攪掂

咁貪心 等佢渣都冇

如果要全家還錢不如破產吧啦

趁支那未完全BAN哂地下錢莊
搵律師幫你屋企人攪破產
賣樓 拎哂D CASH出黎
過大海 入賭場 返香港
攪撚掂

CASH在手 債唔洗還

不過如果你屋企人係爭做按揭銀行錢
因住俾佢凍結你 用黎扣債
唔俾你拎走D錢

攪埋離婚 D錢就順順利利入落老母銀行戶口
WHO NOT?
我明 加油
做人一定有甜有苦既,唔洗死既

我個女朋友 得佢一路支持我 我得返佢 冇佢 我真係冇埋最後生存動力

屌,有女的人仲咁撚多野講。

單身咗30年都未去死
爭條撚
打個飛機先啦

應該食個靚早餐,要成舊水果啲,再叫隻靚雞,然後再計劃一個健身目標,要手操到自己40幾吋胸肌咁,好快又過左幾年㗎啦
show blocked user

唔肯面對

只係唔覺得你條on9會比到屋企人2000萬

我就係覺得條戇鳩唔會買到份2000萬人壽
唔肯面對

只係唔覺得你條on9會比到屋企人2000萬

我就係覺得條戇鳩唔會買到份2000萬人壽

更正,我唔覺得你會買保險留比屋企人。
係你,唔好扯其他人 。
做人一定有甜有苦既,唔洗死既

我個女朋友 得佢一路支持我 我得返佢 冇佢 我真係冇埋最後生存動力

唔係想鬥慘
但係我連我女朋友都唔支持我
自己又讀得屎
有時真係頂唔撚緊自己會流幾滴馬尿

但係我真係唔想輸
所以我地一齊振作啦 共撚勉
死咗冇機打,冇女屌,冇旅行去,冇得食好西打咭呃like

生存落去都做唔到呢啲嘢,打機除外
由細到大 不如意的事大多了 不能忍了

試下拎老綜再排公屋 可能會有希望
Lm
誰不是這樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞