買唔買炭好 做人好辛苦

384 回覆
546 Like 150 Dislike
失戀也死 走去死 走去死
你母親傷心到死 內疚未

死亡遲早都找你 切勿憑自己
如果有唔心事 不如同人傾下
如果有需要 我都可以同你傾下架!

係學業上嘅難關

唔係扮老屎忽
但呢D事真係小事到不得了
你諗起呢個世界咁多應該死既人都未死
點解自己要咁傻死先
繼續努力 同D仆街冚家鏟鬥長命先得架嘛
那你買炭
我買野食
一齊去bbq 燒下野食 吹下水啦
係學業上嘅難關

講黎聽下分析下丫 發生左咩事啊?

努力同實際不相符 好擔心最後咩interview 都冇 就係咁先

有時間就咪撚喱起屋企諗埋一邊
去行下街嘆下唔同餐廳 鳩行下
放鬆下你會體會到唔少野
講黎聽下分析下丫 發生左咩事啊?

努力同實際不相符 好擔心最後咩interview 都冇 就係咁先

我怕會拖累 將來同另一半嘅生活 因為搵唔夠錢
我鼓勵你買炭...燒自己同朋友0的野食

生日快樂兄弟
唔好死
睇左子華既冇炭用先
雪中送炭
買碳同家人朋友bbq
巴打要in咩阿?都堅持左咁耐 堅持埋佢啦
我都堅持緊
做野好冇動力 唔知做黎做咩 明知個樣野有用 都唔想做 好懶
由細到大 不如意的事大多了 不能忍了

不如一齊燒啦, 炭錢又可以分, 上路又可以有個伴~

唔洗咁快諗呢啲喎 而家發達唔一定靠學歷啦
做廚師都可以高人工 做美甲仲一個客幾嚿水添 行行出狀元 何況將來嘅野冇人知㗎嘛~
大學生而家出嚟都未必好高人工

你另一半見到你咁低落佢都唔開心啦
積極啲
有無興趣BBQ 一齊燒野食傾下計
去澳門玩下bumgy jump
模擬下先
跳過一次 會有所領悟
買包一齊去燒下野食
畀機會自己啦

唔洗咁快諗呢啲喎 而家發達唔一定靠學歷啦
做廚師都可以高人工 做美甲仲一個客幾嚿水添 行行出狀元 何況將來嘅野冇人知㗎嘛~
大學生而家出嚟都未必好高人工

你另一半見到你咁低落佢都唔開心啦
積極啲

但我屋企人差銀行好多錢 要賣樓 佢地仲要我一畢業就出黎做野 幫手還錢 我試過話唔想幫 佢地話趕我出去 唔比我係到住
我想join
ching 你諗下如果你過左身,你條女開心咩?最少你仲要女朋友同屋企人支持,而且發達真係唔使學歷,識人就得架啦,唔好咁睇唔起自己
連登鬥慘大會正式開始
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞