買唔買炭好 做人好辛苦

384 回覆
546 Like 150 Dislike
正常既人根本唔會明有缺陷有問題既人

你要死就搵埋我一齊啦
唔好自私死咁狗
買炭拎返去都辛苦 比心機做人仲好 加油呀

買炭拎返去辛苦係一時
比心機做人係一世
加油

你咁講仲衰喎 即係話買炭拎返去辛苦係一時 比心機做人辛苦一世
借grant loan先啦 前後十幾萬咪睇下幫唔幫輕到屋企手 你同屋企人都有煩惱既 唔好怪佢地 借完你出黎做野都係一個月還1100 真係唔多 你仲想hea陣既 咪留兩三萬一畢業去個旅行 番黎打下part time囉
大把野你玩呀呢個世界
樓主睇下
呢度咁多人想買炭
就知你去賣炭你就可以脫苦海

炭,買返嚟唔一定要自己用
巴打加油,當你過到呢一關就會發現原來當初一切都係過眼雲煙
其實連登好有愛
入黎諗住睇D ON9 留言
點知大家都咁有愛

上山既路一定係難行、辛苦、唔知仲有幾耐
堅持住 捱過之後
前面一定係有靚景等緊你
一齊努力
人生就係不停既奮鬥

之前就係衰過一次,搞到一個人死咗,所以d留言先會咁
樓主 如果唔太想係到講
可以加密或者pm我地是但一位
我地都好樂意同你一齊分擔架!
做人一定有甜有苦既,唔洗死既

我個女朋友 得佢一路支持我 我得返佢 冇佢 我真係冇埋最後生存動力

你冇父母?
做人一定有甜有苦既,唔洗死既

我個女朋友 得佢一路支持我 我得返佢 冇佢 我真係冇埋最後生存動力

你冇父母?

有但係只比錢我用 唔會同我講野 冇人理的
傻豬
買炭燒野食記住係戶外燒呀
冇人陪咪約埋巴絲一齊燒囉
既然咁辛苦 不如比自己放個大假去下旅行 放鬆下?

我上年又係發生左好多不如意嘅事 學業/家庭
壓力大到傻 灰到爆 做咩事都覺得自己會好失敗 唔會成功 結果冇樣野做得成之餘連女友都飛埋我
最後我用之前做part time草黎嘅錢放左自己半個月假 去完旅行之後發現外國好正 下定決心以後要搬去外國住
啱啱十一月搵到份新工 同事上司都對我好好
而家努力搵錢中 樓主你都得架
加油

你冇父母?

有但係只比錢我用 唔會同我講野 冇人理的

都好啦,有錢比你,我都係自己揾自己洗
幾撚多歲呀,咁大個人仲要上網要人氹
買多兩包啦,一包唔夠架
Same on you bro
辛鳩苦
由細到大 不如意的事大多了 不能忍了

好 死左唔洗做香港人
係香港做貓 做狗仲好
又有一次機抽中做北歐人
買嚟搞個連登仔bbq大會就得

入嚟就係想講呢個
買啦 約埋班friends去燒烤開心下

老闆 :請一日al好喇 聽日記得準時返工
試下每日五點起身,跟住落街跑吓步
望日出個人會開心啲
唔風咪考警察
人工已經高過好多大學生
做人真係好辛苦
都唔知咁辛苦為乜
我都好想死
但唔想屋企人、女友傷心一世先仲喺度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞