[有圖] 張曦雯係咪整容失敗

253 回覆
119 Like 435 Dislike

個山根 下巴 臥蠶
唔止個樣,個胸一睇就知係假
個下爬有咩問題?
mix乜撚 去外國住過下入左藉就血統都變埋?
Lm睇未整容前圖
開眼頭
之前都唔係少少架啦 依家直頭整容過度
整容最忌俾人睇得出
v2.0之嘛
佢個鼻同下巴假得好離譜
鬼妹樣
唔襟老
佢mix 條L咩 本身咪又係黃大仙屋邨妹 只不過父母儲到錢移民姐
Best match
太貪心啦
成日覺得佢似男人
美國華人下話
張曦雯好撚正
真係好撚正, 瘦得黎
大脾又有肉, CLS
張曦雯父親任職技工,母親則與親友一起經營美容店[2];二人在她兩歲時經相士指點下將其名字從「詠欣」改為「曦雯」,且一直居住黃大仙下邨[2]
From wiki
平行時空?
「屋邨妹」出身

一二年獲選國際中華小姐冠軍的張曦雯(Kelly),除外貌吸引之外,還擁有高貴的氣質,加上經常在明珠台主持時尚節目,形象似是高不可攀。不過,她去年在社交網直播打機時,豪邁爆粗真情流露,旋即被宅男捧為「打機女神」。

在無綫熱播新劇《跳躍生命線》中,她一下子攀升做女主角,劇中與「馬神」馬德鐘談情說愛之外,角色還一反既定形象,竟飾演一個名叫「文暉」的車房妹,令人耳目一新!就連劇集監製也坦言,因為看過張曦雯的打機live片,認定她外表與內在的「反差萌」,正切合「文暉」這個角色需要。

據悉,看似出身高貴的她,其家庭背景僅只「一般般」,也一樣反差大。外表似十足「ABC」的她,其實在香港出世,直至小學四年班才隨家人移民美國。據熟知張家的一名密友透露,張曦雯的父母都是草根階層,移民前居住在黃大仙下邨公屋,張父任職技工,而張母則幫人做facial,並曾在九龍城的唐樓,與親友合資經營一間街坊樓上美容舖,收入一般。

https://eastweek.my-magazine.me/main/82358

你老尾對沖基金經理你都講得出

幾乎本本雜誌都係話佢出身草根啦 打手
可能佢就係鍾意整到咁呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞