有心事嘅入黎放低 冇心事嘅入黎吹水 (401)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
咁你係宜家度繼續做先啦
去sg係好大決定,你要放棄好多野
Go
你都on9
你都唔撚想由佢角度去諗佢經歷過啲咩 咁你做咩鳩覺得欠佢
你係覺得欠佢既 你又唔由佢角度去諗

你講得啱呀 每個人都要做自己既選擇 每個人都要選擇自己成為個點既人
你呢 我見到既係你選擇自己成為一個口講覺得欠左佢 但係實際上根本唔撚想關心佢既人
你可以咁諗既...但係你求鳩其記呢啲你唔會明...
無咁嚴重 唯一問題係錢啫
我知中間唔會轉 唔係因為計數計出黎知 而係我做過實驗知
記住 physics黎講 係數學為現實服務 唔係現實應該跟條數計出黎咁運作
屌 我係覺得我唔知做咩去幫到佢,佢自封得好緊要,我加唔到佢任何fd ig etc. 連messenger客氣地問佢拎電話佢都已讀....
跟本佢係擺晒姿態出黎默默匿埋自虐,做番個朋友換第二個身份對佢好都唔想,即係對方都唔想我騷擾佢,打擾佢既小世界.....
如果我仲侵入去佢既世界我會定義為自私.....自以為好,其實一種傷害。
我唔知我咁諗岩唔岩...
你唔啱個位 係你自己心諗 呀我要幫佢呀 但係實際做既野 係了解都唔想去了解 唔想去靜個心諗佢諗緊咩
呢啲叫做自以為企係道德高地
今日拉左幾個鐘手指去瘀埋
女友係外國讀書,佢有個男性朋友(我識,大家中同)都係果度讀書,成日約出黎食飯玩個d。淨係上個禮拜已經一齊食過3次飯,跟住同我講下星期又一齊玩。應唔應該嬲,定係我太小氣
利申:之前完全0干預佢約男仔frd出街食飯
我又黎叫春喇
你又話我心唔想幫佢,我話你知我有行動過想接觸番佢,但對方拒我於千里之外,你又話我唔去了解佢,我屌,我本身就係同佢係同學,仲要十幾年冇聯絡,common friend冇個熟,撚知佢諗咩咩屌
,我係覺得好無能為力果種無奈你明唔明,有冇suggestion呀高手
半夜都做到隻狗咁
望著自己鐘意既女仔同其他男既挽得咁開心,個心好痛唔明點解自己仲留咗係到望著想走又走唔到,唔捨得
咁早嘅
每日朝早都要硬着... 驅走睡意起身番工... 習慣咗早起身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞