掛得個 P 牌出來就唔該守下規矩

142 回覆
452 Like 62 Dislike
1823前 睇埋自己有無錯先
我老友上次1823人地 點知影到自己衝燈 告埋自己🙈
打撚左未呀屌你老母 垃撚圾
路面上既P牌有接近3成都係假,有部分甩左P仲貼住,有部分幾條友輪流渣廢撚事搣左個P佢
你要個道歉把撚呀?
收齊道歉換錢呀?
1823佢都唔敢柒頭
快撚D篤佢灰咪再比佢禍害人間啦
心又軟手又軟
道撚左歉你係咪保佢一世唔再犯呀?
tg group 有人話左軚 FV 牌都掛個 P出嚟
對唔住呀樓主, 我係個部車既司機, 希望你原諒我係公路上既行為
我係有苦衷架, 我傾電話係因為約撚左你老母同你老婆玩三P
樓主我最多下次預埋你玩四P啦
大家襟兄弟又係你哎吔老竇, 放過我一次OK?
我講真唔明你嬲既POINT係邊? 因為佢係快線撚定佢用電話定係佢車速不均?
其實係咪新手一睇就知,勁多老屎忽擔住口煙頭髮都白晒已經半隻腳入左土仲掛住個P,當然你可以話佢新牌仔,我冇野講
你就真係唔好咁梗頸啦
如果你趕住入醫院 話之你趕住投胎
都冇人會屌你

依家咁多人都只係講
條例係列明左P牌唔可以用右線
呢句係冇錯 亦唔係廢話

緊急情況或者路面有特殊情況
咁你逼住用右線就話姐
你講到為左超車就可以用右線
咁定個P牌唔准行快線既條例係為咩?
我諗佢外國車初嚟埗到
主要係唔熟路唔熟環境
有時可能會慢啲或遲咗做決定 cut 線/出入路口嗰啲
呢啲通常係屋企有人新牌所以架車先掛住P
唔通下下換人渣都又拆又掛咁煩咩
我最近架車都俾屋企人渣一排都掛緊P,我自己渣都廢事搣,經常都俾人硬cut 仲要冇人肯跟我尾,明明我已經渣得唔慢,證明D人一見P就慣性俾油閘落去,真P牌仔其實好危險,一反應唔切就gg 到時又俾人拎上網公審P牌懶醒炒車
樓豬請問你係咪傻閪來的
無錯,要斷正先得
瞓左冇睇,想知樓豬條廢柴報左未?
特登掛返個p牌撚鳩啲傻仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞