屌你咩 恭喜八婆個火雞姐真係.....

604 回覆
1869 Like 69 Dislike
終於有人講
佢咁撚瘦 個PAT扁踢踢
好心咪撚Twerk啦
都唔知佢Twerk緊啲乜
仲要好似開班教人.....WTF...
宣傳隻歌嘛 好似係
同埋有仔既女點會有話題 好似沙律咁 有身材都紅唔起
瘦都唔緊要 最弊係一啲身材都冇
佢個身型唔好睇
三級睇dada拍好過啦
為咗宣傳隻歌扮分手 冇咁賤掛
唔岀奇啦 講真一齊咗咁多年 真係再見亦是朋友?
Mk妹先正 你都唔識野
我睇dada不如去睇av仲好啦
好撚戅鳩 咁都要請佢
共演啦
過唔過夜先
就咁睇可能都唔太差
但拍埋dada已經無得比
甚至拍埋陳逸寧我都覺得陳逸寧靚過佢好多
Isabel正喎 Y2k 個陣已經J
恭喜八婆個重點係dada 同陳奐仁
條老泥妹依家一事無成就扮痴線博上位
細個又唔讀好啲書淨係識得玩同欺凌
依家大個咗就扭屎忽做雞
成世人根本一啲技能都無,最大優點只係有塊臭閪

以前見住佢點蝦人,有啲mk會覺得佢好型、好喪。大個咗咪食塞米

做雞姐

大家千奇唔好去睇 曬時間 除非你係想見下dada對波 或者梁洛施 成套辣殺
乜水
而家真係好肉酸 睇佢ig啲po就知佢有幾想紅
一睇就知佢心腸唔好 佢幾時可以收皮啊
我覺得佢好似過街老鼠 邊度有佢嘅地方都會衰
梁振英?
做雞姐一定會mon post 臭雞你見到既
我話你知 你面對現實啦 唔好以為自己可以飛上枝頭變鳳凰 自己唔畀心機 黐住人哋 跟住人哋風格揾食係冇撚用 你冇做衰嘢你就唔會一直畀人追住屌 你呢啲人根本就壞心腸
內心善妒、心機重、勢利眼
就算你點扮 都冚唔過你身上發出嚟嗰陣狗賤
相由心生 所以你咪咁樣衰囉
佢開始要紅了。。。。
佢要紅呢到個個幫佢紅
一早睇呢啲老泥mk妹唔順眼
根本就樣衰到一個點, 柒到爆.
本身對佢都無乜嘢
套戲已經夠曬悶 次次見佢拎個ukulele唱嗰刻
已經覺得好尷尬 仲要首首都好勉強
係dada有d睇頭 可能會笑下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞