屌你咩 恭喜八婆個火雞姐真係.....

604 回覆
1869 Like 69 Dislike
留名一陣條老mk話要多謝一直支持佢嘅fans
唔會在意其他人點睇、會繼續做好自己
佢屎忽扁撻撻 跳twerk 都跳得唔撚好睇
跳d舞成撚日個屎忽係到un都唔個un乜春。
係又un唔係又un,好撚作撞
佢家姐咁柒真係無留意 原來大家都一擔擔
嗰時都係同學同我講佢係火雞姐細佬先知火雞姐乜水
兩姊弟都柒下柒下咁 扮曬嘢
只不過係一條mk妹

打埋嗰啲咩垃圾文活著不是為了取悅他人
圖都幫你揾埋
佢嗰啲冇乜深意隱喻 為博出位或為搞笑而搞笑 扮醜好搞笑 一係唔好用得太濫囉 好似之前嗰個消化藥廣告咁太過夾硬嚟, 一係好似吳君如/苑瓊丹咁用盡佢, 多方面發展唔係問題, 真心覺得佢拍戲同埋唱歌好似係夾硬嚟 ,不過冇辦法都係搵食啫,但都要盡善盡美唔係3頭唔到岸 ,最後就瓣瓣吉
不過以連登仔性格佢十幾年後佢就上神枱㗎喇
佢嗰啲冇乜深意隱喻 為博出位或為搞笑而搞笑 扮醜好搞笑 一係唔好用得太濫囉 好似之前嗰個消化藥廣告咁太過夾硬嚟, 一係好似吳君如/苑瓊丹咁用盡佢, 多方面發展唔係問題, 真心覺得佢拍戲同埋唱歌好似係夾硬嚟 ,不過冇辦法都係搵食啫,但都要盡善盡美唔係3頭唔到岸 ,最後就瓣瓣吉
不過以連登仔性格佢十幾年後佢就上神枱㗎喇
最L憎佢同條仔分左手仲拍埋啲咩情侶日常
啱呀,唱歌唔識運氣唱到鬼死難聽
跳啲舞又淫
樣又成個mk妹咁
想學人上大台表演
叫佢慳啲啦!
以為自己係狄易達師妹就好巴閉咩
聽佢唱歌好尷尬
得個吉
佢只係一個成功上位嘅mk妹
撇除佢youtuber嘅身分
佢只係一條乜都唔識嘅mk妹
唔讀書冇知識冇內涵個隻mk妹
根本就係爛臭mk妹一個
好肉酸

原來中五未畢業難怪既
如果唔係狄易達 佢真係咩都唔係
仲以為佢地一齊翻
仲講左堆咩大家仲係對方生命中最重要既人
我好亂
旺角一個招牌跌落黎都會死幾件嘅mk妹質素
憑咩可以出歌上位做kol
吊 狄易達好撚紅咩
仲以為得我一個唔識欣賞佢twerk
明明其他女仔跳得好sexy
但係佢就好似為un而un咁唔知做乜鳩
半年前請佢做Sing con比賽評判+唱一首歌 開價3萬蚊

利申發夢夢見
米姐係一齊番囉
佢開價3萬蚊?
邊撚位啊
套戲已經麻麻地
仲要加呢條女扣撚哂分啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞