屌你咩 恭喜八婆個火雞姐真係.....

604 回覆
1869 Like 69 Dislike
自首
受害者報警拉9佢啦
強烈要求丁可欣(火雞姐)退出網絡 退出娛樂圈

http://lih.kg/ckLczS

我有屋企人係羅定邦中學被欺凌(唔係丁)
搞到依家有精神病
成十幾年個病都仲未可以完全康復
丁可欣呢件事係羅定邦呢間垃圾中學
只係冰山一角
呢間學校同董之英一樣咁垃圾

欺凌嘅人永遠唔知自己傷害被欺凌者幾深
呢種傷害往往超出你想像
唔只係被欺凌者
就連佢屋企人都會感受到痛苦
就住呢件事
我希望推撚到羅定邦所有校友都見到
希望佢地永遠會諗番起自己以前點傷害人
希望佢地一世都要記撚住自己人格幾咁卑劣
蘭西係我走嗰時先升左校長,
原本係肥蕭
以後去店舖偷野
十年後出個反省Post,賠償返就無事
俾佢女上真係唔係講笑,不過可能係牛肺西隧
繼續推,推到佢仆街
睇黎火雞姐收得皮
善惡到頭終有報
賊仔來
推到佢坐監
好彩無睇
乜依加興自首係化晒妝著到靚靚咁拍片上ig ONLY道歉,係連official YouTube channel/ Facebook都無片,想受害者聯絡番佢傾賠償?仲要話用盡一切方法 0邏輯
個男朋友就懶係高深咁叫人做好自己,move on 屌真係柒到,刑事叫人做好自己先出聲,加上當事人都冇話原諒佢,出少句聲當幫忙啦,雞姐啲全部豬隊友黎
十年前你話佢仲細,但係已經有人出聲兩年前佢都仲係吹雞網絡欺凌緊人,個臭格根本無改過,佢無撚move on過呀!呢D人無受過法律制裁講乜嘢負責任
間中學當時息事寧人都好應該要道歉!
簡單睇左睇件事 個道歉動機真係太明顯
公關手法
想搵受欺淩者 俾筆錢加拍片接受道歉
呢D手法真係高明
傻既先會中計
有無得告埋間19學校包庇
羅定邦都好似出好多臭雞...
殺一儆百,等啲教畜唔好以為輕輕鬆鬆又放工,月尾又𢭃人工

陣mk味走唔甩
推,2年前22歲個仆街格都無改
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=584580555322076&id=148267291925584
太雞了 原諒我真係唔識得欣賞
感覺唔係用心去跳舞 係用身去勾引人
明明我睇開啲女都唔係跳到佢咁肉酸

唔只電話,都有同學既text book同銀包試過比人偷,但唔肯定係邊個偷,羅定邦都好似幾多偷野賊...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞