屌你咩 恭喜八婆個火雞姐真係.....

604 回覆
1869 Like 69 Dislike
屌你老味丁可欣你走啦
求下你消失啦好冇 你好令人心寒你知唔知呢
推撚到佢仆街
今鋪真無 恭喜八婆
而家比你上到位啦
你咁出名嗰陣究竟內心有冇罪疚感?
你做過幾多野你自己知 你道歉都冇用
講到幾愛貓貓狗狗 真係好諷刺

當年比你欺凌既 你令到人幾抬唔起頭你又知唔知 你好彩 死好命 有人比你呃到 有班死忠撐你
但係當年比你恰既係冇人撐佢地架
有幾多個因為你返學要擔驚受怕
有幾多個又因為你食飯要匿埋喺廁所
你記撚住當初你用啲咩好兇惡嘅眼神望住人恰人係點既樣 我唔該你攞塊鏡出黎感受下
感受下你當時個樣係有幾咁衰幾咁醜
我幻想到 因為你火雞姐啲濕鳩片個格我完全感受到你點對人

你要補償我麻煩你退出網絡
冇人想再見到你個樣 你入哂骨
有你合作既歌 我唔撚會聽
有你拍既戲 我更加唔撚會睇
殺手凶手殺人都好辛苦架
又要處理條屍又怕比人拉
大家原諒佢啦
除咗摺埋佢仲有冇其他方法?

君子報仇十年未晚
佢講得出呢番說話,睇死佢都係啲學校見到人欺凌有份旁觀過種,懶係高高在上咁
屌 正一死仆街
啱架啦 爆多啲 仲有咩衰野唔爭在爆埋出嚟
佢當年就係去完茶餐廳俾人西完之後
po 咗條咁嘅片
https://youtu.be/hCfufrSNBAA
之後俾個page post 咗出嚟屌,啲fans圍屌,後尾又尻縮
用人哋個page 啲points 出翻條咁嘅片,洗白自己
https://youtu.be/EVAun2t4r8o
但又block 人地個page,唔俾人留言,又hide 晒啲人鬧佢啲comments
仲搵人report
真係沒有最賤只有更賤
睇完條片完全feel 到佢就係個啲死mk 港女西客
唔鐘意呢條火雞姐好撚耐
先唔講佢以前欺凌人d衰野住
係到發明星夢
無錯,拍第一條片教人化妝係幾好笑嘅
之後就on9當有趣
又學人做狗義工
睇見就嘔心
你做咩都唔會洗到底
推到佢網絡消失
佢班mk fans真係好痴線
腦筍生埋未
講到比隻雞欺凌係自己攞嚟咁
被欺凌都有責任wtf

如果按照呢個邏輯
依家連登仔即場屌做雞姐老母
做雞姐老母都要因為養左隻雞出嚟獻世
比連登仔屌都係佢責任嚟啫
凱婷惡啲定佢惡啲
凱婷都係食三支煙姐
但丁可欣偷幾部電話加傷害他人啵
有冇佢欺凌人嘅詳情聽下
Btw 推到佢收皮
有冇人維基幫佢加埋佢啲惡行落去
我覺得要集體網絡欺凌佢 睇下係欺凌既人錯 定係被欺凌既人錯
大家有冇人情人節冇被愛想起佢底填充番d時間 令佢上人生既一課

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞