屌你咩 恭喜八婆個火雞姐真係.....

604 回覆
1869 Like 69 Dislike
佢啲痴線佬fd
之前睇佢片真心以為佢係d好見義勇為對朋友好好既人
估唔到佢係咁既人 偷野好過份喎 仲要咁多次 點解佢仲可以無事唔洗留案底 一定要報警囉 而家先報仲有冇用
佢ig d盲粉留言又係勁on99 成班是非不分
佢係咪覺得咁樣會出到位或者溝到人地?
如果真係咁撚唔開心就唔會係到9up啦屌
被欺凌者受嘅影響係一世,令佢覺得呢個世界唔再有愛,補償?可以點補償?如果你可以賜佢重生嘅機會我諗一定補償到,有時有啲嘢係呢一世都唔會忘記到,你影響佢嘅生活,影響佢嘅性格,影響佢好多嘢,有人一定心諗有冇咁誇張,你想知有冇咁誇咪搵條友欺凌下你,講真被欺凌個個唔通咁得閒作比你地聽自己有幾慘咩,好多人俾人欺凌連講出黎嘅勇氣都冇,諗起都心痛點講出口,我唔清楚欺凌人地個個屋企背景點樣都好,我個人覺得最多係間接關係,每一個人都係個體,你唔想做嘅嘢冇人逼到你,有人拎住支槍逼你欺凌人咩?被欺凌個個就話係被逼承受呢個陰影帶黎嘅噩夢,欺凌個個呢?你自己欺凌人唔通就賴屋企人離婚?咁你再賴嘅不如賴去祖先?
有冇法律jj可以講下如果佢真係去自首警方會點處理
啲人叫佢自首佢仲回覆人當時學校私了咗 屌仲話咩依家已經改過學做人 連負責任都未識 以為道歉賠錢就係負責任
比我屌一獲算啦...
利申:靚仔
仆你個街 話佢係自己role model嗰個人係我係frd嚟
推到丁可欣收皮
推到佢收皮
部電話係屬於我既財物,唔屬於校方。
佢偷學校野,校方同佢私了係佢既事。

學校只係隱瞞事件,根本無解決過件事!

賊婆欣你偷撚左咁多部電話,賊贓袋唔少啦? 你d fans咁撚樣講歪理,我都識架。你話要賠償呀嘛? 我依家懷疑你全靠轉售賊贓先至有筆錢可以買到部電腦剪片,你有今時今日既知名度全靠我地呢班受害者,你靠賊贓得到既名與利我地都有份,打算點分? 呢筆數都好難計架啦,所以我勸你都係以最簡單既方式解決,「自首」接受你應得既法律制裁。
無讀羅定邦
但聽過讀個間中學既朋友講佢成日扮大家姐
係廁所淋水去有人既廁格
推撚到佢收皮
on99
如果真心想平息 ig個post就del左留言功能啦
佢咪又係搏啲護主犬留言盲撐佢
係錫fans既就唔會俾自己ig變成其他人對罵既平台
垃圾mk妹果然低質
不嬲唔鍾意呢個火雞姐覺得佢好做作,知道佢係欺凌者更加反感,仲支持佢過班人一啲都唔明白被欺凌嘅人有幾痛苦,分分鐘影響一生
呀丁小姐,睇完你條道歉片,
我完全見唔到你展示誠意道歉
我只係見有人不斷有意無意咁
直線讚自己「勇於面對過去」,幾咁有勇氣錯認........
仲呼籲大家唔好唔敢面對過去錯事

唔講我以為你開緊麥潤秀/ 人生教練節目。
道歉片,你同我走出黎說教 (加曲線讚自己幾勇敢)

除左自大,就係弱智。

BTW, 本人最愛弱撚智語錄:
「我想比大家都知,我好後悔自己做過呢件事」

我知, 睇得出呀,你「想」係人前表現到你後悔呀麻
你有無真心悔疚? who fucking cares
又,明眼人都睇得出

邊個PR批你出呢條片,炒撚得啦
乜依家做賊都要可以做明星嫁
麥潤秀
丁可欣真係對你好撚失望
希望你可以永遠起網絡上消失
who fuck care
好撚on9 丁可欣最好啦得未 佢恰人 反而被恰嗰個都係自己衰先比佢恰 咁嘅廢話都講得出 訓醒未呀
蝦人有幾痛呀? on9之最 講到欺凌人嘅人好似好值得人關注關懷諒解咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞