屌你咩 恭喜八婆個火雞姐真係.....

604 回覆
1869 Like 69 Dislike
劉明
Btw有無j圖
Yankee姐 做咩無拍片澄清
丁可欣出黎回應下啦
丁可欣你係公眾人物係咪有責任交代下你既行為呢
屌你老母丁可欣
本身已經好撚憎你
火雞姐把聲又煩到厭!
你連識都唔識我
我唔好彩
喺大埔中心見到你
冇啦啦啤鳩住我
幾撚時有得罪你呀
呢件事之後搞到我對你好撚反感
唔該唔好以為自己係大明星
佢嗰時條仔係咪姓何?

推爆條八婆去
點解要咁做呢
條仔真係
嬲嬲豬
唔爭在爆一爆
我就係中學比佢偷電話既受害者
個陣老母買比我第一部電話 我用左一年都無
仲要喺練波先黎偷 臨聖誕放假前既
屌你我唔開心左幾耐

前前後後都比佢偷撚左兩部
身邊啲朋友既不時都比人偷電話
仲要扮可憐

中學佢得罪人多都係人都知
人品又差 到後期開始幫di2da就以為自己好撚紅
聖誕表演當正自己主角

成日欺凌人宜家走黎扮道德撚
邊撚個夾埋成班人介爛哂人啲書
偷撚左人幾多嘢 還?還你老味 得把口
岀少句聲啦王顯聰
佢俾我感覺係 要塑造到自己好特别
其實好多事都好平常
例如做gym操肌,食素,打波,做善事等等...
但佢做到over哂 所以先令人反感
太過hard sell自己係一個好與眾不同既女仔
丁可欣出嚟回應下啦
推到條柒頭仆街
綜合懶人包
Cap至上一個火雞姐post

一眾受傷者

朋友ex
變左拜金港女好耐

由頭到尾都拜金
佢中學時代同佢果時條仔一齊偷人電話
講緊中三定中四喎
咩人先諗到又做得出

以羅定邦黎講 佢都算係得罪人多
佢之前開live都仲有校友係下面留言屌鳩佢

佢有個細佬仲巴閉,恃住自己家姐YouTube有少少紅以為自己係明星就咩都做得出
喺學校欺凌人 聲大大咁 

不幸遇著火雞姐,最緊要係小心財物
尤其係電話,洗眼都只係其次。
呢隻賤雞,羅定邦同期無人不知
專業偷手提,同支那扒手不相上下。
只要你離開課室,一時忘記拎埋手提
唔洗回頭,佢已經落手。
速度快到好似d等緊食麥記2手飯既人一樣。
當時學校為左校風,水尻我地息事寧人。

我有個朋友有個專頁
之前同佢有d意見不合
佢吹哂雞叫佢d MK fd一齊攪鳩我朋友個專頁
又檢舉又盛 

見到佢以前中學d黑歷史,
成件事通哂
狗改不了吃屎 

佢中學個陣成個黑社會大佬甘,個個見到佢都好驚,佢會吹雞玩殘佢睇吾順眼既同學

我知你有睇post
唔該你還返以前中學偷嘅錢同電話比大家呀仆街!!!!

佢地一班人做野
以前大把人比佢地偷到喊晒口
最鐘意趁其他班上PE堂音樂堂然後入去搵食

佢地最仆街係專偷啲識嘅人手機
果陣男籃有人換左新手機 隔一陣即刻比人偷

簡單D黎講,呢個丁可欣,以前讀羅定邦既時候,唔止欺凌同學
佢仲同幾個豬朋狗友夾埋專偷人電話,簡單D黎講,佢就係。屌你老母賊婆欣,想洗底做明星?? 你演乜撚野角色都唔適合架啦,演賊婆啦,做返自己,一定真情流露。

佢有心就一早還撚咗錢啦 
中五就冇讀佢而家24歲 拖咗幾耐 
係有人爆佢 佢先黎話還錢道歉 
冇人講佢真係會當冇事發生 假系 
而家先嚟扮曬後悔有撚用咩

上年已經講過話會聯絡返舊同學道歉還錢
前幾日又講返同一句說話 講極都仲未還
講到2046 就算佢肯還同道歉 我相信當初啲人都唔會再原諒佢

唔爭在爆一爆
我就係中學比佢偷電話既受害者
個陣老母買比我第一部電話 我用左一年都無
仲要喺練波先黎偷 臨聖誕放假前既
屌你我唔開心左幾耐

前前後後都比佢偷撚左兩部
身邊啲朋友既不時都比人偷電話
仲要扮可憐

中學佢得罪人多都係人都知
人品又差 到後期開始幫di2da就以為自己好撚紅
聖誕表演當正自己主角

成日欺凌人宜家走黎扮道德撚
邊撚個夾埋成班人介爛哂人啲書
偷撚左人幾多嘢 還?還你老味 得把口

有既再加
相信兩個都一撚樣
就係唔知點解佢做咁多野個心都係覺得佢唔係好人同好撚死八婆 可能係相由心生啦
羅定邦舊生

當年贏咗Yes 校花比賽,第二日返到嚟學校串過馬撚
緊係啦 蘭西唔想搞臭嗰朵呀嘛
難為智文喇
屌 乜水黎
拍台屌鳩蘭西
有系計啊。宜家曾樂彤果啲所捧啦,不柒系之所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞