屌你咩 恭喜八婆個火雞姐真係.....

604 回覆
1869 Like 69 Dislike
冇腦真係一眼睇得出
咁撚多黑歷史都出來做「明星」
有腦嘅就安安靜靜做返個小市民打工過世算啦
你話活着唔係取悅人
但你明唔明你做緊嘅野係比個氹自己踩
你呢種人紅左只會越來越多人爆你大穫
越來越多人知道你真面目
結果就係越來越少人中意你
到時唱歌拍戲乜鳩機會都唔會比你
怕你影衰套戲同埋唱臭個台
最終結果咪又係做返個小小youtuber

我只可以講:小妹妹你太天真啦,呢個世界如果真係可以你想點就點呢個世界就唔會咁撚多窮人,你諗野實在太簡淺,正常好似你咁嘅底邊會咁高調做公眾人物呀。我只可以講,做左衰野就係要還,唔好扮高尚唔care連登仔,你咁嘅低質格,只會更怨恨連登仔,你做唔到心胸廣闊包容大愛架啦所以你都係收皮算撚數啦
咁又唔係
好多公眾人物都做衰野, 厚面皮就得, 貪污5000萬就可以理直氣壯
老強又得, 影閃卡又得
佢完全可以話呢個係求學時期不憧事, 而家醒返, 都肯賠償

我純粹睇到戲覺得呢個演員同角色都好垃圾, 唔知佢任何背景
選角果個都好冇眼光
厚面皮個啲一係有錢一係有樣佢乜都冇你話可唔可憐
佢唔可憐
佢攬住D likes都發夢笑出聲啦, 又竟然有電影拍仲係賀歲片
黎緊應該都會唔少JOBS啦
比人屌都係一個話題仲可以搏見報
冇野衰得過冇人知冇人問
咁又唔係
好多公眾人物都做衰野, 厚面皮就得, 貪污5000萬就可以理直氣壯
老強又得, 影閃卡又得
佢完全可以話呢個係求學時期不憧事, 而家醒返, 都肯賠償

我純粹睇到戲覺得呢個演員同角色都好垃圾, 唔知佢任何背景
選角果個都好冇眼光

醒返?
道咗歉未?
你明唔明俾人蝦完陰影有幾大?
被佢蝦嗰個嗰陣都係求學時期炸
完全唔覺得佢有醒喎
佢唔係比人爆大鑊屌 佢真係冇諗住賠償架喎
而家仲勁 比人爆啦就做比人睇
然後啲人咪覺得佢肯承認錯誤囉
喂 諗下啦 佢讀到中五 而家24歲
隔咗幾多年啊 而家先嚟道歉認錯?
More
我唔係話佢醒返
係佢可以咁講
原來我打錯字 "佢完全可以話呢個係求學時期不懂事, 而家醒返, 都肯賠償"

我緊係明, 我都比人蝦過
係憎佢一世!
同佢差唔多岀身嘅 曾樂彤 贏哂
想知咩事
我都識扮八婆啦
八婆都識扮好人啦
有冇懶人包綜合
簡單D黎講,呢個丁可欣,以前讀羅定邦既時候,唔止欺凌同學,
佢仲同幾個豬朋狗友夾埋專偷人電話,簡單D黎講,佢就係賊。屌你老母賊婆欣,想洗底做明星?? 你演乜撚野角色都唔適合架啦,演賊婆啦,做返自己,一定真情流露。
佢中學個陣成個黑社會大佬甘,個個見到佢都好驚,佢會吹雞玩殘佢睇吾順眼既同學
佢成日覺得自己好靚
真心想叫佢收皮
成個mk樣咁都話靚
曾樂曈都靚過佢呀
雖然曾樂曈都唔係話好靚
起碼人地冇乜黑歷史樣望落又舒服
唔會好似丁可欣咁一望就知係臭bitch mk 格
佢點答?
佢乜都冇答呀
唔出聲不斷zoom in佢嘅死人樣
一副「又問 咪話散左囉」個西面樣咁
呢個想知
睇返而家見佢扮哂好人善良咁
原來咁撚賤 好恐怖啊
綜合懶人包
Cap至上一個火雞姐post

朋友ex
變左拜金港女好耐

由頭到尾都拜金啦
佢中學時代同佢果時條仔一齊偷人電話
講緊中三定中四喎
咩人先諗到又做得出

以羅定邦黎講 佢都算係得罪人多
佢之前開live都仲有校友係下面留言屌鳩佢

佢有個細佬仲巴閉,恃住自己家姐YouTube有少少紅以為自己係明星就咩都做得出
喺學校欺凌人 聲大大咁 

不幸遇著火雞姐,最緊要係小心財物,尤其係電話,洗眼都只係其次。
呢隻賤雞,羅定邦同期無人不知,專業偷手提,同支那扒手不相上下。
只要你離開課室,一時忘記拎埋手提,唔洗回頭,佢已經落手。
速度快到好似d等緊食麥記2手飯既人一樣。
當時學校為左校風,水尻我地息事寧人。

我有個朋友有個專頁
之前同佢有d意見不合

佢吹哂雞叫佢d MK fd一齊攪鳩我朋友個專頁
又檢舉又
盛 

見到佢以前中學d黑歷史,
成件事通哂
狗改不了吃屎 

佢中學個陣成個黑社會大佬甘,個個見到佢都好驚,佢會吹雞玩殘佢睇吾順眼既同學

我知你有睇post
唔該你還返以前中學偷嘅錢同電話比大家呀仆街!!!!

佢地一班人做野
以前大把人比佢地偷到喊晒口
最鐘意趁其他班上PE堂音樂堂然後入去搵食

佢地最仆街係專偷啲識嘅人手機
果陣男籃有人換左新手機 隔一陣即刻比人偷

簡單D黎講,呢個丁可欣,以前讀羅定邦既時候,唔止欺凌同學,
佢仲同幾個豬朋狗友夾埋專偷人電話,簡單D黎講,佢就係賊。屌你老母賊婆欣,想洗底做明星?? 你演乜撚野角色都唔適合架啦,演賊婆啦,做返自己,一定真情流露。

佢有心就一早還撚咗錢啦
中五就冇讀佢而家24歲 拖咗幾耐 
係有人爆佢 佢先黎話還錢道歉 
冇人講佢真係會當冇事發生 假系 
而家先嚟扮曬後悔有撚用咩

佢上年已經講過話會聯絡返舊同學道歉還錢
前幾日又講返同一句說話 講極都仲未還
講到2046 就算佢肯還同道歉 我相信當初啲人都唔會再原諒佢

有既再加
火雞姐同FYY邊個臭閪啲?

http://lih.kg/ckieOS

成日都扭屎忽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞