屌你咩 恭喜八婆個火雞姐真係.....

604 回覆
1869 Like 69 Dislike
樣衰唔再講
同dada拍對手戲 個樣young dada勁多 似家姐細妹嘈交多d
重點..係撚咁唱歌 d位格硬黎 尤其係育嬰室個part真係起撚左雞皮..
好心未夠料就學下豪dee 雞wing做下2打6先啦
Mk屋村妹始終爛泥扶唔上柄
呢啲老泥妹邊會上到大台
佢應該好想紅 唔係就唔會扮痴線出位啦
火雞姐
好撚柒 唱歌又難聽 跳舞又跳到成隻雞咁 不了
都唔明點解我表妹會成日睇佢啲片
認真 無咩才能 好快俾人淘汰 係醒既就轉下戲路 唔好扮痴線啦
真心佢跳Twerk真係好撚樣衰 雞到不得了
個屎忽又冇肉 鬆下鬆下
正常男人係完全扯唔到旗
佢啲自我嘲笑都已經嘲咗好多年
除咗醜化自己之外佢仲有啲咩係識

講還講啦
乜水嚟,好樣衰吓
佢 ig d 所謂Twerk片真係唔知做乜9,屎忽又冇肉,淨係喺度 un un un
有死臭雞嘅戲 狗也不屌!
講還講 新年流流唔想睇呢啲

佢係年獸黎
支持祖藍好過
唔好嚇親人啦
就係因為知有呢隻雞我先唔想睇套戲
[url][/url]

法官大人
share下真係無咩問題 問題係佢次次都係po呢d 一係就扮癲 gimmick係有 但觀眾都唔係傻既 內涵真係好緊要 宜家搞到好似雞 拍片R job咁款 無問題既 但做得好樣衰啊 比我既感覺係佢好似淨係得呢d 而佢覺得可以繼續長做長有咁

最撚憎啲死Mk妹扮撚哂真性情
都成廿幾歲人啦
感覺佢根本就冇自己性格冇定位
乜柒都做下 完全都唔知佢做緊啲乜
佢究竟要扮幾多次大波 扭幾多次屎忽 。。。
呢d唔係真性情 係扮晒嘢搏出位
你話你有才能無機會俾人睇到就話一開始做d出位嘢吸引眼球 之後等人慢慢欣賞到你既才能
原來佢真係無㗎窩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞