[LIHKG] Galgame推薦及討論區 11 聖なる三十路~るるるうううう~

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
留學定打工
以前好多game漢化都係單線漢化, clannad就係好例子
係香港讀書,只係家庭+健康問題自己一路抑鬱,之前又整親,食得太多藥根本上唔到堂
今次走一轉住豪華少少,頭2晚戒安眠藥都訓唔到,之後打橫打斜咁放鬆個人,就訓3個字醒3個次咁
頂住啊巴打
出黎做野之後就知咩係抑鬱
same
Poly,week 5差唔多
醫生話我天生抑鬱
太多至親一年之間離世就trigger左個病,係中學唔開心果陣就換黎朋友既背叛,話我個樣好似就黎死咁,開始當我冇到
夢想又達不到
講做野,我都知好撚慘,我唔知點面對
對於讀書我又從來唔覺得難既...
有D親戚都係抑鬱,佢又係訓唔到,成日諗埋D生生死死
做咩都話無意思,屋企人勸咗成年,勸到成家都灰哂
而家搵到D興趣,成個人精神咗好多

試下搵多啲野,興趣個D,起碼個人開心啲
心態影響一切
唔知邊個特別好
但係默示特別差
d人當佢出果D漢化=冇出
體驗版?
唉,e社呢隻唔知做乜9
單線之餘仲要d支線可有可無,配角人設唔討好又冇存在感,成條主線得女主/基友同隻魔神有戲份,天使個人設唔錯,cv又正,浪費曬
我直頭冇請過精靈弓同黑肉入隊,頂唔順個人設,仲要唔覺戰力不足
遊戲性黎講,技能數少,9成敵人都係暗,但係主角得暗技,e社係咪太耐冇做過呢類回合製game,慢速果幾個幾乎係可以打完一場都未輪到佢行動肥仔擋aoe係幾勁既,不過一黎輪到佢行動果陣已經比人打殘,二黎我唔想帶個死肥仔出街
然後小野涼子居然唔係主役,死罪
冇動力打二周目,正好等e2算
睇左下啲comments

BBAどもがロリ化した絵柄だな
墓荒らしはやめよ
残飯あらしはやめろ
我既人生應該得幾樣野,我中意既學術範疇, 政治, 足球, 二次元
行街睇戲食飯都中意,有人陪就好
不得不說ACG世界真係人類逃避現實既理想世界
成隻game其實係唔上唔落
最令人唔想玩係刷錢
好似神採咁可以放店賣咪好
升技要錢真係好on9
雖然神採要錢升杉
但神採啲錢好易賺
不過E社好似未試過要用咁多錢去升嘢
可能第一次唔識balance
btw有再動鞋再放啲香爐係隻賊到你會發現新世界
利申: 劇情冇霸(魔)王線已經完,雖然今次主線其實唔錯,但咁樣冇左令人打二週目嘅動力
btw VBL真係好好玩
一週目完咗已經封緘咗隻封緘落hraddisk
利申E社死忠 今次玩到全100% 不過你講D野好中point 特別我最中意神採成個系統

btw 封緘 成隻GAME 宏觀個難度 balance做好好差
玩到收GAME 得2周目隱藏地圖 LAST一個先難 仲要係勁難
e社玩完神採玩咩好?
魔導巧殻個玩法唔太中意

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞