[日/中] 在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼~記憶憧憬~[18]

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
都有2個萬突既 咁隻ASS會滿左 不過博真係睇運
佢平係因為 可以1個月成隊比炒起 PAY TO WIN
我驚果2張劵 一個中琴里另一個中第2個池果3隻
咁粒萬突石(ass)就多左出黎
而十香/劍姬就突唔齊5

第一個禮盒買係因為佢粒係冒險者萬突石
咁果2張劵 其中一劵 中劍姬/十香/琴里我都唔洗蝕
唔明
今個月出既野 可以1個星期/1個月後比新野收皮
姐係呢隻game迫人 要個個池都追?
唔似fgo咁幾隻5星可以打過世?
差不多,你唔追PVP同榮光有隊野就可以玩
唉算...我見新入坑起手差少少就突滿晒 當課少少玩隻game
之後應該都係儲石打下劇情casual play算
唔會追pvp同榮光排名果d
咁冇野既 有時你個期排到上位 可以1 2期後掉到500位以後
講真 要玩燒錢既呢個世界大把人有錢過我
邊有得追 輕鬆玩下好了
唔追咪得
pvp冇咩講,一定逼你追指定
活動玩緊唔同屬性,魔攻物攻
我就係9成都唔理hea玩先儲住幾萬石係度
但我玩左好耐,儲好隊滿突先講得出
hea d都係魔攻物攻有人用下就算
原來台服都係10月尾開服
我都係遲左5個月入坑啫

另外想問下呢個你地有冇買 好似好抵咁
同埋係咪keep住長期都有?
姐係$53/month?
呢個都抵買既

係要成日睇住個100有償石唔好撈埋無償石抽左
咁呢個又唔難分既
我想問清楚先
佢係送100有償石 同埋 每日登入10無償石同1便當
持續30日? 30日後係咪都仲有得買過新?
我有冇理解錯?
無錯

一個月買一次
除左第1日送個個便當 其他日子都係直接比左你唔知佢有冇改到 所以第1日個個可以卡係到應急用
巴打們,我想問下經驗值關點先解封到?日任要打但係鎖住左

重有新手想求個公會入,而家30lv
就咁禁解鎖

支野每日送一個
明白,麻煩哂巴打

想問下呢個素材點攞?
有個素材關,1體力嗰關,有機會會跌
全部素材關卡 唔同難度都有機會跌?
要普通睇故事咁玩可以唔洗點課
Pvp比較複雜,不過你有隊高突,每次有700石唔難,同埋我唔覺得一個月就出新野,舊角就唔用得,最後都係睇配合同針對性(新角打榮光同眷族活動針對性會高先比人覺得打舊角臉)
榮光一係物攻打一係魔攻打,其實黎黎去去都係嗰堆角,今次榮光主要都係用返偵探黑貓/聖誕黃貓/情人艾絲/劇場琉,其實都好幾次都係咁打,變化唔大,不過冇突難高排名。

慢慢打啦,你都要打黎儲其他素材先整到裝備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞