其實刷投票人數黎打飛機有乜用?

19 回覆
7 Like 19 Dislike
見到有 d 人話就黎衝破 70% 好興奮就得啖笑
做乜 9 呀
睇唔透
排票率 同 勝算 有關
好似係
投票率 同 勝算 有關
好似係
投得多香港就贏?
你點知全部人投民主?
dilute沉沒票源(種票、老人車)
駁唔到?
搞唔到政府,唯有拎投票人數黎打飛機
香港人又贏
因為廢老票大致固定
投票率越高就即係廢老以外嘅投票人口越多
屌你做乜教精個傻西姐,咁撚簡單嘅問題條友都可以問得出就知佢弱撚智架啦,block撚左佢咪算囉,仲要佢幫推文
其實你地多左民建聯咪一樣再多左,d廢老比起之前再多左
開post條撚樣唔係傻就係鬼,前兩日先出左個post屌理大廚房佬

其實理大廚房佬係咪有 d 中二病?搞到自己咁大壓力
https://lih.kg/ezAMgS
廢老每年死幾多
點會固定
各有各做姐 其中一個方法向國際社會講清楚香港人嘅想法

你咁講 週圍裝修有咩用? 斷紅資米路?佢地有冇出黎講撐五大訴告? 贏到邊個支持?

留守poly 有咩用?多左人支持?

唔通投白票會贏咩 on9少陣 就算投票率得1% 政權一樣四平八穩

搞革命 冇人撐你 革乜撚
真係咁無知咩=] 定第一年做香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞