細價股奪金攻略

41 回覆
0 Like 0 Dislike
btw 咪話我唔益巴打

星期二 all in 0149

認真入左少少 火棒

極品千股

博佢上翻少少

星期二低位0.55喎 你睇下現價 小妹冇對唔住巴打咖

小妹

真.小妹 因為同朋友share acc, 佢係男,我唔係

我跟左 已在0.65放左 多謝你先
btw求包養

認真入左少少 火棒

極品千股

博佢上翻少少

小妹

.55入.66放都食15%
不過妖股真係冇咩信心

0.56入左 有無話升到幾多好放

極品千股

博佢上翻少少

小妹

.55入.66放都食15%
不過妖股真係冇咩信心

0.56入左 有無話升到幾多好放

補翻句多謝 係咪差唔多時候要放
1357又做乜撚嘢 冧落來就好睇了

好癲

一冧有排都升唔返

一冧有排都升唔返

冧緊
咩apps有得睇細股,aastocks唔識自己顯示所有股,要自己打number
All in 0904
All in 0904
All in 0904
!!!

今次唔跟了 thx
樂觀sir比個number,OK?

噚日三點幾鐘0.073真係冇入錯㗎
85 / 73 = 1.164

又賭心臟
推推先
冇人玩細股?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞